Til pressen

Oprydningskonsulenten Kamille Sommer

Jeg er uddannet oprydnings- og feng shui konsulent og har haft min egen oprydnings- og indretnings-virksomhed ”Creative Homestyling” siden 2012.
Jeg er uddannet og eksamineret fra Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui i 2012, og har deltaget i en del kurser både fysisk og online i udlandet, hvor professionel oprydning er langt mere udbredt.

Jeg hjælper mine kunder med alt lige fra rådgivning, praktisk hjælp til oprydning, organisering, decideret indretning til klargøring af huse der ønskes solgt.
Oprydning handler langt fra kun om at sætte sine ting på plads, og der er mange følelser involveret i oprydningsprocessen. Denne proces hjælper jeg mine klienter med at håndtere.

Jeg følger dagligt med i de nyeste tendenser både indenlands og udenlands indenfor rod og oprydning, organisering og de psykologiske aspekter indenfor rod, og har gennem årene specialiseret mig indenfor dette felt.

Hvis du som journalist har brug for vurderinger, udtalelser eller baggrundsviden til en artikel eller lignende, er du meget velkommen til at tage kontakt til mig på
tlf.: 23 72 69 71 eller mail: kontakt@oprydningskonsulenten.dk

Bedste hilsner
Kamille Sommer