Vi nærmer os hastigt Black Friday, og mange virksomheder er i gang med at køre lange salgskampagner. Det er ikke længere kun er Black Friday eller Black weekend man afholder. Nu er det nærmest hele ugen der er omdøbt til Black Week, og der kan være mange penge at spare. Der er også mange dage man bliver udsat for fristelser.

Udsalg er ofte medvirkende til at mange mennesker får købt flere ting end de har brug for. Det kan være svært at undgå at lade sig friste, når man kan se at man kan spare flere hundrede eller måske endda tusinde kroner.

rod Black Friday

Undgå mere rod Black Friday

Black Friday er som alle andre typer udsalg, designet til at du får lyst til at bruge penge, på alle de her spændende varer der er til salg med mindre eller større besparelser.

For at undgå rod Black Friday er det vigtigt, at du tænker dig om, inden du kommer slæbende hjem med posevis af nyt tøj og/eller ting, som der skal findes plads til. Det er netop denne type ting, der risikerer at ende som fejlkøb. Fejlkøb du vil kunne finde i poser 6 mdr. senere, stadig med prismærker på.

Det er let at blive fristet af et godt tilbud. Derfor er det en god ide at mærke efter, om du virkelig har brug for den/de ting du bliver fristet af?
Derudover er det vigtigt at du med det samme overvejer hvor du vil placere det i dit hjem. Hvis du ikke umiddelbart har et sted at placere tingene, og der ikke er andre ting du er villig til at give slip på, for at lave plads. Så spørg dig om selv om det overhovedet er nødvendigt at du køber den eller de ting, du er på vej til at købe.

Brug Black Friday til at købe ting du alligevel ville købe

Udsalg kan være pengebesparende, hvis man formår at bruge det klogt.
Med klogt mener jeg at du kigger dig for, og kun køber ting som du:

  • skulle have i forvejen uanset om der var udsalg eller ej
  • køber julegaver og sparer penge
  • tjekker op på om der reelt er noget at spare

På den måde undgår du fejlkøb og sparer penge på samme tid.

Kamille Sommer

Kamille Sommer, oprydningskonsulent, og hjælper kvinder og familier med at få ryddet op i deres hjem, så de kun har de ting de har brug for.
Du kan læse mere om hvad jeg tilbyder på min hjemmeside.