Hvis du har åbnet en avis eller et dameblad inden for de sidste par måneder har du nok lagt mærke til at oprydning har fået en del opmærksomhed.

Det synes jeg jo er fantastisk, da jeg VED hvor meget dit liv kan ændre sig, ved at du får taget stilling til dine ting.
Jeg gjorde det selv for nogle år siden. Gav mit hjem en kæmpe omgang oprydning, efter jeg havde kigget i alle gemmer med den store oprydningslup.


Puh ha…der var RIGTIG mange ting jeg ikke lige havde fået taget stilling til. Det er altid svært at skulle forholde sig til ting man har fået i gave eller arvet. Problemet er bare at man forandrer sig, og lige pludselig passer tingen bare ikke længere til hjemmet.

Det er jo nemt nok bare at opbevare tingene i et skab, når nu man har pladsen. Problemet er bare, at udover det åbenlyse, at tingene optager en masse plads, de ryger også ud i glemslens mørke.
Det er jo i virkeligheden rigtig ærgerligt, når nu der sidder nogen derude, der ville være overlykkelige for at eje lige netop den ting jeg aldrig bruger, og som jeg måske endda har glemt alt om.
Så huset og værkstedet fik en ordentlig omgang. Det tog måneder. Mange måneder. For oprydning  tager tid. Især når man skal slippe ting med mange minder i.

Min uddannelse til oprydningskonsulent, lærte mig at skelne mellem de ting der er vigtige at gemme, og de ting der ville have gavn af at komme videre.
Kender du det? Har du svært ved det?

I stedet for at sidde og dunke dig selv i hovedet med at du ikke kan tage dig sammen til at få styr på dine ting, så er der i dag masser af oprydningsløsninger

Een af dem er at du kan betale dig fra det!

Det er jo intet mindre end genialt. Udover at du får lagt en plan over hvad det præcist er der skal til, for at du bliver en oprydningssucces – du får samtidigt alle de hemmelige tricks, ideer og inspiration til hvordan du griber det hele an. Under hele forløbet guider jeg dig, og hjælper dig med oprydningen, så du kan se en forskel efter ganske kort tid.

En anden fordel ved at booke professionel hjælp er at du er “tvunget” til at kigge udfordringerne i øjnene, og derved får gjort noget ved dem. Det er nemlig rigtig nemt at springe fra, når det bliver for svært eller langsommeligt, når man er alene om sin oprydning.

Du kan bestille din oprydningskonsultation her

Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 23726971, for spørgsmål.

Kærligst Kamille