Andre siger

- udtalelser fra mine kunder
 

Vi arbejder rigtigt fint sammen – dejligt smittende humør og masser af gåpåmod

Jeg sad herhjemme i min rodebutik en dag og scrollede ned gennem Facebook.

Pludselig, som når solen brænder gennem tågen på en ellers grå og trist dag, dukkede Kamilles skønne smil op i et opslag fra ”Oprydningskonsulenten”.

”En oprydningskonsulent?” tænkte jeg og kiggede op over skærmen og ud i rummet hvor alt står hulter til bulter. Efter en årrække med sygdom, kaos og restaurering af huset, havde jeg mistet overblikket fuldstændigt, og alt er blandet i kasser med alt.

”Det var måske ikke nogen dårlig idé”, tænkte jeg videre, og svarede på opslaget, at jeg mente at mit hjem ville være et godt projekt.

Det mente Kamille vist også, for hun har taget udfordringen op og gik fluks i gang.

Jeg har fået vendt irritationen over mit rod

Og med sit charmerende væsen og sit søde smil, har hun fået vendt min ”irritation”.

(sagt med glimt i øjet) over hendes trælse spørgsmål, hver gang vi finder ting som jeg synes er gode at gemme, men ikke kan argumenterer for, til at kunne se hvorfor det er smart at lade den ting rejse videre, og rent faktisk være glad for det.

Jeg er blevet rigtigt glad for Kamilles besøg. Jeg føler at vi arbejder rigtigt fint sammen, hun møder altid med et dejligt smittende humør og masser af gåpåmod,.

Hun været her nogle gange efterhånden, og ”projektet” skrider fremad. Jeg har fået mig begyndelsen på et rum med kontor, hylde og skrivebordsplads. OG gulvplads, ikke at forglemme.

Tingene finder deres sted at bo

Ting der har været væk fra hinanden i årevis er begyndt at finde sammen og bliver flyttet hen til den gruppe de nu hører til. Der kommer samling på de ting, der skal bo i stuen, på de ting der skal bo på kontoret, de ting der skal bo i bryggerset, osv.

Og ja, der bliver mange ting til sommerens loppemarked.

Det bedste er næsten at mit værktøj kommer frem igen. Men kasserne med skruer, dimser og dippedutter, dem gemmer jeg nok lidt væk, så ikke Kamille får fat i dem, hihi.

En god håndværker skal altid have dimser og dippedutter liggende. Man ved jo aldrig.

Kamille får mine varmeste anbefalinger, og jeg glæder mig til næste gang hun kommer her forbi.

Thomas Jakobsen

Kamille, du har gjort en verden til forskel for mig og min familie

Jeg giver alle der på nogen måde har problemer med rod, manglende systemet og svært ved at finde sine ting det gode råd at kontakte Kamille /oprydningskonsulenten.dk – for Kamille, du har gjort en verden til forskel for mig og min familie ❤

Beslutningen

Inden Kamille kom første gang var jeg lettere nervøs, for hvad var det egentlig for noget jeg havde rodet mig ud i. Mine ting var jo både en beskyttelse af mig og var et “bevis” på at jeg havde “råd” til mange ting – men mest af alt at jeg var dårlig til at smide væk fordi tingene altid havde minder og historier og en hel masse hvis nu’er.

Derudover var 2 hjem blevet til 1 så der var mere end dobbelt op på alle hverdagsting, så der var rigeligt at tage fat på – men eget overskud og motivation forsvandt når jeg så alle de kasser med ting – for kunne dårligt nå hverdagens opgaver med små børn også. Men psykisk kunne jeg ikke klare det mere og brød mig ikke længere om at invitere gæster hjem fordi jeg var flov, så noget skulle ske og det var her jeg tilfældigt faldt over en artikel fra Kamille der lige ramte mig og tænkte – hun kan måske hjælpe mig igang 👍

Det første besøg

Husker tydeligt hvordan Kamille kom på slaget og med sin hjertevarme faldt min nervøsitet med det samme. Vi fik snak om baggrunden for min henvendelse og hvad der var problemet ud fra min vinkel, og det var så rart at blive hørt og forstået uden at der blev peget fingre- og ikke bare – jamen smid dog det hele på lossepladsen og så er den fikset🙄

Det praktiske

Kamille havde en masse forskellige kasser med for at hjælpe mig med systemet, og de små trick jeg lærte undervejs gør en verden til forskel for mig i dag, og især også de små motivationsmetoder så jeg ikke synes det er så uoverskueligt så jeg slet ikke går i gang 🙈 Kamille lærte mig også en masse om følelser og ting og minder, og hvordan man håndterer dem – især hvis det gør ondt – og det har gjort at jeg pt har kunne reducere “dilemma/minde” tingene med ca 50%. Og når jeg er vokset med opgaven bruger jeg værktøjerne igen 😉 Derudover lavede vi nogen sindsyge gode systemer og alle i familien ved nu altid hvor vi har feks batterier og mini-værktøj – ting man altid mangler når man lige skal fikse noget eller børnene skal have skiftet batterier i legetøjet fordi låget er skruet fast.

Men de systemer gør bare at der aldrig nogen sinde kommer rod tilbage i det skab – så vi fortsætter med at lave flere tilsvarende systemer ud fra Kamilles fantastiske råd og hjælp.

Så vil bare sige til alle – prøv at kontakte Kamille hvis i føler i er gået død i det og rodet altid kommer igen og igen selvom i forsøger – har med Kamille lært at det slet ikke behøves være sådan og man virkelig kan ændre meget med meget får ændringer 😍 og nej det er ikke noget mærkeligt hokus pokus – og man når også bare så meget mere når man er to og har selskab undervejs – og Kamilles små spørgsmål undervejs gør at man ikke lige begynder at gemme alt igen på vejen – som jeg sagde til hende – hun var min egen lille politibetjent på den gode måde 😏❤

Mie Kjeldgaard og familie

Kamilles oprydningstricks hjælper mig til at få ryddet op

Jeg har haft den store glæde, at have besøg af Oprydningskonsulent Kamille Sommer.

Hun skulle hjælpe mig med at rydde op i ét rum

Kamille kom med en positiv indstilling, en kæmpe viden og – vigtigst af alt – en stor respekt for mig som menneske, og dermed min måde at gøre tingene på.

Gennem en 3 timer lang session konkretiserede Kamille sin store viden, ved at hjælpe mig i gang med det (store) projekt. Hun guidede, stillede spørgsmål og bevarede overblikket, når min forvirring satte ind.

Nu overfører jeg det jeg har lært til andre rum

Det er nu en måned siden Kamille var her, og jeg har til min store forundring oplevet, at de tricks hun har lært mig, overfører jeg til andre steder hvor jeg rydder op – ja, faktisk har jeg taget mig selv i lige at rydde op i et skab, fordi jeg ledte efter noget.

Kamille har efterfølgende været flittig til at følge op og “holde mig i ørene” – men på en yderst behagelig og høflig måde, så det føles som oprigtig interesse.

Kamille får mine varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen

Ea Lundsteen Olsen

Jeg har kun positivt at sige…

Jeg har i foråret fået hjælp af Kamille til at rydde op i mine skabe. Jeg var faktisk ikke helt sikker på hvad det gik ud på/indebar, før hun kom her. Men tænkte at det måske var meget rart, fordi det ikke var noget jeg selv havde fået gjort i mange år.

En rar fornemmelse at smide ud

Selve dagen startede ud med at Kamille brugte tid på at forklarer hvad man smider ud og hvorfor. Vigtigheden af at få smidt det ud som man aldrig bruger, så det giver luft ikke bare på hylderne, men også i energien i huset.  Det kan være svært at smide noget ud som har ligget længe og meget af mit var noget der har ligget alt for længe, mange ligegyldige ting. Og hold da op, hvor var det en rar fornemmelse at skille sig af med alle de unyttige ting der bare har hobet sig op ad årer.  Efter at Kamille havde hjulpet mig med at få ryddet op i mine skabe, tilbød hun også at tage de brugbare ting med på genbrugen, så jeg ikke blev alt for fristet af at pille noget op af kasserne igen. Det synes jeg var smart tænkt.

Nu, en rigtig god energi

Jeg synes for det første mine hylder ser rigtig pæne ud nu, men det skaber også en energi af positiv proces i en selv, den her følelse af at ha renset ud ikke bare på hylden, men også på andre planer.

Jeg har ikke savnet mine ting siden. Jeg har været super glad og lettet over mine skabe nu er overskuelige at kigge ind i og jeg nu helt har styr på hvad der er i dem. Jeg har samtidig fået blod på tanden og selv begyndt at rydde op i andre ting i hjemmet også. Det har startet en positiv proces i mig samtidig og det giver rigtigt meget energi at man får tingene gjort.

Jeg har kun positivt at sige om min oplevelse af både Kamille som person, den måde hun meget professionel går til tingene på OG det store arbejde hun meget seriøst ligger for dagen. Jeg synes at hun meget dygtigt, effektiv og professionelt formår at få det til hurtigt at virke overskueligt med overraskende få, men meget nyttige hjælpemidler.

SÅ jeg kan varmt anbefale hende og hendes hjælp til selvhjælp i huset. Det skaber en dejlig ro og fin energi når der er kommet styr på tingene.

Gia Monberg

Spark i den rigtige retning

Tusind tak for dit besøg! Det var en god og meget givtig oplevelse. Jeg fik virkeligt sat andre øjne på mit hjem og ikke mindst mit rod.

Jeg sad fast i mine mønstre med rod

Jeg var meget spændt på, at skulle have dig ind i mit hjem og det var svært at indrømme, at jeg sad fast i mine mønstre med rod. Det var faktisk lidt skamfuldt, at jeg ikke bare lige tog mig sammen og kom igennem bunkerne, men det hjalp med friske øjne på det hele. Jeg var glad for, din konkrete måde at gribe situationen an. Vi snakkede lidt og gik så i gang, der hvor rodet fyldte mest for mig. Det var godt, at du fik mig til at tage hver ting til vurdering, når jeg var i tvivl om, det skulle gemmes eller ud. Den teknik har jeg efterfølgende også brugt i resten af huset og selv min søn på 8 år har taget den til sig, da vi var hans værelse igennem. Det har været så sundt for mig at tage stilling, hvorfor jeg havde alle de ting i mit hjem. Hvad var meningen med lige den ting? Gav den mig glæde eller var det blot fyld? Mange ting havde jeg bare fordi, andre havde givet mig dem og jeg følte mig bundet af dem. Det er slut nu!

Godt vi ikke blev syge
En anden stor ting, jeg fik ud af dit besøg, var at jeg efterfølgende fandt mug bag en reol i soveværelset. Den blev smidt ud og erstattet af en ny med låger, så man nu heller ikke kan se, hvad jeg har i skabet. Det skaber en lidt mere rolig stemning i stuen. Jeg er så glad for, at vi fik den ud inden vi blev syge af det eller ødelagde væggen bag. Den var jeg nok først kommet til for sent, hvis du ikke havde været her.

Vi har efterfølgende holdt et loppemarked og jeg er kommet af med en del af de ting, jeg ikke brugte og det har faktisk indbragt 1120,- kr! Helt vildt at jeg har haft så meget liggende, som slet ikke blev brugt og jeg er glad for at resten er kommet ud. Nu mangler jeg bare at få mit hjem malet, så er det så godt som nyt.

Kære Kamille, igen en stor tak til dig!

Tak for dit venlige, kærlige men bestemte spark i den rigtige retning! Du formåede at ramme mig lige der, hvor jeg behøvede det mest, uden at overskride mine grænser. Tak for det!

Kærlig hilsen

Louise Sig Steffensen

Min hverdag er blevet mere enkel

Når man er en sammenbragt familie med fire børn i alle aldre, kan overskuelighed i tingene og rene linjer i indretningen godt være lidt af en udfordring. Og da jeg alligevel var ved at sortere ud til genbrug fik jeg besøg af Kamille.

En større følelse af ro i huset

Hun har på tre timers rådgivning bidraget til at videregive en rigtig god fornemmelse for, hvad der skal til for at skabe mere ro her i huset, alene i kraft af indretning og organisering.

Kamille er god til at stille de spørgsmål, der sætter en i stand til at sortere rigtigt ud. Og nu her tre måneder efter holder det stadig, og bidrager til en større følelse af ro og enkelthed.

Jeg kan absolut anbefale Kamille, hvis man gerne vil have konkrete og gennemførlige input til en mere enkel hverdag.

Kærlig hilsen

Lene Damtoft

Vil du også have hjælp til din oprydning?