Ryd op og GØR PLADS til det, der virkelig betyder noget

Kamille Sommer

Fast oprydningsskribent på oestrogen.dk

Andre Siger

 

Her er et lille udvalg af nogle af de klienter jeg har hjulpet med deres oprydning gennem tiden.
Oprydning er en privat sag, og derfor er det kun klienter der har haft lyst til at skrive en anbefaling eller til at dele deres før- & efter billeder der er blevet lagt på min hjemmeside. Anbefalinger og billeder er ikke nødvendigvis fra de samme klienter.


Kamilles oprydningstricks hjælper mig til at få ryddet op

ea_lundsteen_olsenJeg har haft den store glæde, at have besøg af Oprydningskonsulent Kamille Sommer.

Hun skulle hjælpe mig med at rydde op i ét rum
Kamille kom med en positiv indstilling, en kæmpe viden og – vigtigst af alt – en stor respekt for mig som menneske, og dermed min måde at gøre tingene på.

Gennem en 3 timer lang session konkretiserede Kamille sin store viden, ved at hjælpe mig i gang med det (store) projekt. Hun guidede, stillede spørgsmål og bevarede overblikket, når min forvirring satte ind.

Nu overfører jeg det jeg har lært til andre rum
Det er nu en måned siden Kamille var her, og jeg har til min store forundring oplevet, at de tricks hun har lært mig, overfører jeg til andre steder hvor jeg rydder op – ja, faktisk har jeg taget mig selv i lige at rydde op i et skab, fordi jeg ledte efter noget.

Kamille har efterfølgende været flittig til at følge op og “holde mig i ørene” – men på en yderst behagelig og høflig måde, så det føles som oprigtig interesse.

Kamille får mine varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen

Ea Lundsteen Olsen


Jeg har kun positivt at sige…

gia_monbergJeg har i foråret fået hjælp af Kamille til at rydde op i mine skabe. Jeg var faktisk ikke helt sikker på hvad det gik ud på/indebar, før hun kom her. Men tænkte at det måske var meget rart, fordi det ikke var noget jeg selv havde fået gjort i mange år.

En rar fornemmelse at smide ud
Selve dagen startede ud med at Kamille brugte tid på at forklarer hvad man smider ud og hvorfor. Vigtigheden af at få smidt det ud som man aldrig bruger, så det giver luft ikke bare på hylderne, men også i energien i huset.  Det kan være svært at smide noget ud som har ligget længe og meget af mit var noget der har ligget alt for længe, mange ligegyldige ting. Og hold da op, hvor var det en rar fornemmelse at skille sig af med alle de unyttige ting der bare har hobet sig op ad årer.  Efter at Kamille havde hjulpet mig med at få ryddet op i mine skabe, tilbød hun også at tage de brugbare ting med på genbrugen, så jeg ikke blev alt for fristet af at pille noget op af kasserne igen. Det synes jeg var smart tænkt.

Nu, en rigtig god energi
Jeg synes for det første mine hylder ser rigtig pæne ud nu, men det skaber også en energi af positiv proces i en selv, den her følelse af at ha renset ud ikke bare på hylden, men også på andre planer.

Jeg har ikke savnet mine ting siden. Jeg har været super glad og lettet over mine skabe nu er overskuelige at kigge ind i og jeg nu helt har styr på hvad der er i dem. Jeg har samtidig fået blod på tanden og selv begyndt at rydde op i andre ting i hjemmet også. Det har startet en positiv proces i mig samtidig og det giver rigtigt meget energi at man får tingene gjort.

Jeg har kun positivt at sige om min oplevelse af både Kamille som person, den måde hun meget professionel går til tingene på OG det store arbejde hun meget seriøst ligger for dagen. Jeg synes at hun meget dygtigt, effektiv og professionelt formår at få det til hurtigt at virke overskueligt med overraskende få, men meget nyttige hjælpemidler.

SÅ jeg kan varmt anbefale hende og hendes hjælp til selvhjælp i huset. Det skaber en dejlig ro og fin energi når der er kommet styr på tingene.

Gia Monberg


Spark i den rigtige retning

louise_stig_steffensenTusind tak for dit besøg! Det var en god og meget givtig oplevelse. Jeg fik virkeligt sat andre øjne på mit hjem og ikke mindst mit rod.

Jeg sad fast i mine mønstre med rod
Jeg var meget spændt på, at skulle have dig ind i mit hjem og det var svært at indrømme, at jeg sad fast i mine mønstre med rod. Det var faktisk lidt skamfuldt, at jeg ikke bare lige tog mig sammen og kom igennem bunkerne, men det hjalp med friske øjne på det hele. Jeg var glad for, din konkrete måde at gribe situationen an. Vi snakkede lidt og gik så i gang, der hvor rodet fyldte mest for mig. Det var godt, at du fik mig til at tage hver ting til vurdering, når jeg var i tvivl om, det skulle gemmes eller ud. Den teknik har jeg efterfølgende også brugt i resten af huset og selv min søn på 8 år har taget den til sig, da vi var hans værelse igennem. Det har været så sundt for mig at tage stilling, hvorfor jeg havde alle de ting i mit hjem. Hvad var meningen med lige den ting? Gav den mig glæde eller var det blot fyld? Mange ting havde jeg bare fordi, andre havde givet mig dem og jeg følte mig bundet af dem. Det er slut nu!

Godt vi ikke blev syge
En anden stor ting, jeg fik ud af dit besøg, var at jeg efterfølgende fandt mug bag en reol i soveværelset. Den blev smidt ud og erstattet af en ny med låger, så man nu heller ikke kan se, hvad jeg har i skabet. Det skaber en lidt mere rolig stemning i stuen. Jeg er så glad for, at vi fik den ud inden vi blev syge af det eller ødelagde væggen bag. Den var jeg nok først kommet til for sent, hvis du ikke havde været her.

Vi har efterfølgende holdt et loppemarked og jeg er kommet af med en del af de ting, jeg ikke brugte og det har faktisk indbragt 1120,- kr! Helt vildt at jeg har haft så meget liggende, som slet ikke blev brugt og jeg er glad for at resten er kommet ud. Nu mangler jeg bare at få mit hjem malet, så er det så godt som nyt.

Kære Kamille, igen en stor tak til dig!

Tak for dit venlige, kærlige men bestemte spark i den rigtige retning! Du formåede at ramme mig lige der, hvor jeg behøvede det mest, uden at overskride mine grænser. Tak for det!

Kærlig hilsen

Louise Sig Steffensen


Min hverdag er blevet mere enkel

lene_damtoftNår man er en sammenbragt familie med fire børn i alle aldre, kan overskuelighed i tingene og rene linjer i indretningen godt være lidt af en udfordring. Og da jeg alligevel var ved at sortere ud til genbrug fik jeg besøg af Kamille.

En større følelse af ro i huset
Hun har på tre timers rådgivning bidraget til at videregive en rigtig god fornemmelse for, hvad der skal til for at skabe mere ro her i huset, alene i kraft af indretning og organisering.

Kamille er god til at stille de spørgsmål, der sætter en i stand til at sortere rigtigt ud. Og nu her tre måneder efter holder det stadig, og bidrager til en større følelse af ro og enkelthed.

Jeg kan absolut anbefale Kamille, hvis man gerne vil have konkrete og gennemførlige input til en mere enkel hverdag.

Kærlig hilsen

Lene Damtoft


 

online oprydningsekspert

Har du brug for hjælp til din oprydning?
Jeg vil rigtig gerne støtte dig i at få sorteret dine ting, ryddet op og organiseret dit hjem, så det bliver som du gerne vil have det.

Se udvalg af oprydningspakker.

Kærligst Kamille

Powered by WordPress. Designed by WooThemes