Ryd op og GØR PLADS til det, der virkelig betyder noget

Kamille Sommer

Fast oprydningsskribent på oestrogen.dk

Professionel hjælp til oprydning

“Hvad er det lige præcis du laver?” blev jeg spurgt om den anden dag. Jeg kan godt forstå at folk spørger, for professionel oprydning er stadig ikke almindeligt kendt i den brede befolkning, selvom der er blevet skrevet meget om det de senere år i medierne.

Jeg forklarede, som så mange gange før at jeg hjælper folk med at sortere, organisere og rydde op i deres ting, og til at lave systemer der giver mening for dem. Det er meget individuelt hvordan jeg griber det an – det er her erfaringen, empatien og min efterhånden store viden om hvad der virker, som kommer i spil.

For det er langt fra sikkert at det der fx virker i mit hjem er det samme som virker for dig og dit hjem. Her er det særlige spørgeteknikker og et kreativt sind der hjælper med at finde den løsning som passer til dig.

Det er dejligt at opleve, hvor positivt de fleste reagerer når de hører om mit arbejde – for der er rigtig mange derude der interesserer sig for deres hjem, og for hvordan de kan leve et liv med mindre rod og mere ro i sindet.

Professionel hjælp til oprydning – hvem vil betale for det?

Det er der efterhånden mange der vil. Hvis man i årevis har forsøgt at skabe et hjem hvor rod ikke fylder i bevidstheden, er det en lettelse både at få sat ord på de følelser som rodet har skabt fx skam, fortvivelse, depressivitet, men også en stor lettelse at få organiseret hjemmet, så det føles rart at være i.

Det er vigtigt at føle sig tilpas i sit hjem. Det er her du skal oplade og slappe af efter en lang dag fuld af gøremål, arbejde og pligter. Det er også her du opbevarer de ting du holder allermest af – de ting der er en del af din livshistorie. Hvis tingene er stablet oveni hinanden, inde i skabe og i skuffer, så kommer de ikke til deres ret. Dine ting har fortjent både at blive brugt og nydt. Hvis du ikke længere hverken bruger eller nyder dine ting, er måske nu du skal overveje at give dem videre til nogen som vil være lykkelig for lige netop de ting, som du ikke længere har brug for. På den måde bevarer tingene deres magi – evnen til at vække glæde.

Har du brug for hjælp til din oprydning er du velkommen til at ringe til mig for et uforpligtende tilbud. Du kan bl.a. se hvad jeg tilbyder HER

Kamille Sommer

Kamille Sommer tilbyder professionel oprydning, organisering og systematisering
samt at lære dig sine teknikker, så du selv kan rydde op på egen hånd, efter endt konsultation.

Du kan kontakte Kamille på tlf. 23726971 eller på kontakt@oprydningskonsulenten.dk

Del ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes