Book et foredrag

Fra roderum til råderum

Ryd og gør plads til det, der virkelig betyder noget.
Ryd op og gør plads til det, der virkeligt betyder noget, er mit slogan, og det er netop denne sætning, foredraget er bygget op over.

Ved at gemme på et hav af mere eller mindre unødvendige ting, skubber vi os selv længere og længere væk fra det, der er vigtigt for os.

Jeg giver bud på, hvordan du får tilført dit liv mere glæde med færre ting, ved at belyse hvilke problemer vi skaber for os selv, når skabe og skuffer stoppes til med ting.

[hr]

HJÆÆÆLP min familie roder

Oprydningens kunst for en børnefamilie.
En af livets større udfordringer i oprydningsøjemed er, når 2 bliver til 3 måske 4 eller 5. Det er ikke bare familien, der forøges – det gør antallet af genstande og pilfingre også. Det kan overvælde selv de mest strukturerede par, at dagligdagen vender 180 grader. Overskud er en mangelvare og listen over pligter og nye gøremål går ikke læn-gere på en post it, men en skriftrulle. Gør oprydningen til en leg og få dét ”pusterum”, som gør det muligt at nyde, at I er flere under samme tag. I foredraget giver jeg mine bedste bud på hvordan du ved enkle metoder og oprydningsstrategier, letter presset i børnefamilien, får mere struktur i dagligdagen og opretholder orden i hjemmet.

[hr]

Fra Klunkegardiner til Pangfarver

Om at bryde med stilstand og fremme udvikling.
Vi er vanemennesker. Vi gemmer på en masse ting af flere grunde:

  • Det er nemmere at gemme ting, end at skulle tage stilling til dem.
  • Vi har masser af plads, så hvorfor smide ud.
  • Indgroede mønstre
  • Frygt

Dette foredrag handler om at gå bagom tingene, og kigge på de psykologiske aspekter, så vi kan bryde vanerne, og få et opdateret hjem med mere pang og mindre rod.

[hr]

Prisen afhænger af antal deltagere og hvorfra I landet jeg skal motivere jer.

Foredrag kan bestilles på mailadressen kontakt@oprydningskonsulenten.dk eller på tlf. nummer 23 72 69 71.