Ryd op og GØR PLADS til det, der virkelig betyder noget

Kamille Sommer

Fast oprydningsskribent på oestrogen.dk

Oprydning og indretning med feng shui

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med filosofien feng shui, og een af grundene til det er, at det var feng shui der lærte mig at knække oprydningskoden, og lærte mig at indrette mit hjem med den rette intention og skønhed, som nærer min familie og mig.

Det var den 4000 år gamle filosofi, der gav mig inspirationen og motivationen til at få styr på mine ting og få ryddet op i mit liv. I dag lever jeg et helt andet liv end jeg gjorde for år tilbage.

Helt præcist har jeg pga. af feng shui bl.a. fået:

  • En ny karriere
  • En fantastisk mand, som jeg i dag er gift med (havde før feng shui været single i lang tid)
  • Et hjem jeg elsker, og som jeg ovenikøbet ejer
  • Et langt sundere liv
  • En meget bedre økonomi
  • Et hjem der er styr på og let at holde

Hvad har feng shui med oprydning at gøre?

Dét feng shui KAN i forhold til oprydning er, at belyse de problemområder man har i livet udfra et simpelt værktøj –  baguakortet, som er et slags skattekort over hjemmet. Netop når man får belyst hvad der er problematisk, er det lettere at finde motivationen til at få styr på det, og med de rette redskaber kan du skabe et hjem der gør dig glad, og som du lader op i, i stedet for det modsatte.
Det har det gjort for mig, og jeg kender til mange andre der har oplevet det samme.

Vil du lære nogen af de tricks jeg kan?

Min skønne feng shui kollega Rebekkah Leve har lavet et superlækkert online produkt “Feng Shui dit liv”, hvor du lærer alt det du skal vide om feng shui. Endda i dit eget tempo, fordi du kan sidde derhjemme og lære fra hver lektion. Kurset strækker sig over et helt år, så du vil have masser af tid til at løse de opgaver, der kommer hver måned.

Feng_shui_dit_liv

Rebekkah kan nemlig noget helt særligt med at få forklaret det der er svært, på en måde så alle kan gå til det.
Jeg ville ønske at det her produkt havde fandtes da jeg i sin tid, forelskede mig i filosofien. I stedet tog jeg uddannelsen, som koster mange gange mere end Rebekkah´s produkt. Så har du lyst til at fordybe dig i Feng Shui, er dette kursus helt sikkert værd at investere i.

Kender du ikke Rebekkah kan du se nogle af hendes feng shui videoer inde på YouTube.

 

Kærligst Kamille


 

 

 

 

 

 

 

Del ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes