Ryd op og GØR PLADS til det, der virkelig betyder noget

Kamille Sommer

Fast oprydningsskribent på oestrogen.dk

Opgrader dit hjem ved oprydning

Jeg kan komme i tanke om rigtig mange gode grunde til at det er en god idé at tage stilling til sit hjem og få ryddet op.

Een af de grunde er den følelse af opgradering man føler NÅR man er lykkedes med et oprydningsprojekt.
Når man har fundet plads til sine ting, og derved har fået frigjort både plads og rum vil en ekstra “bivirkning” ofte være at man vælger at gøre noget ekstra for rummet, enten ved at male, tapetsere eller købe et nyt billede til væggen, så det føles som et helt nyt rum.

 

Opgradering af hjemmet giver glæde i hjertet

Dette er et billede fra mit badeværelse som jeg for nyligt gav en overhaling med lidt maling og nogle billeder over badekarret.
Den smule jeg ændrede har forandret rummet, så det føles langt bedre at være i.
Grunden til at jeg viser dig billedet, er for at vise at der ikke altid behøver gøres så meget for at skabe en god stemning. I mit tilfælde var det med en anden farve på væggen og at finde nogle billeder som symboliserede den stemning jeg gerne ville have ind i rummet.
En ekstra bonus ved at opgradere et rum er at den gode stemning der er blevet skabt, vil være medvirkende til at motivere til at holde rummet rent og pænt, og det giver samtidig en følelse af glæde i hjertet over at have et hjem man er glad for.

Ryd op og opgrader

En seriøs oprydning kan give samme følelse af opgradering af hjemmet, som hvis du har været i gang med malerpenslen. Det at få skabt synlig ro i form af organisering af dine ting, så de ikke ligger i bunker rundt om i hjemmet, vil skabe et langt smukkere hjem. Samtidigt vil det give dig overblikket over hvor dine ting er, efterhånden som du finder en fast plads til dem.

Del ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes