Ryd op og GØR PLADS til det, der virkelig betyder noget

Kamille Sommer

Fast oprydningsskribent på oestrogen.dk

OM KAMILLE SOMMER

Det startede med en oprydningsmission

 

Jeg hedder Kamille Sommer. På denne side kan du læse min historie  hvordan jeg blev oprydningskonsulent, efter at jeg fik styr på mine ejendele.

I 2011 havde jeg nået punktet for hvad jeg gad stå model til.
Det handlede ikke kun om rod i tingene, det handlede helt generelt om at få ryddet op i mit liv. Derfor startede jeg på den mission der sidenhen skulle blive mit levebrød – oprydningsmissionen.

Efter en skilsmisse, stresssymptomer, og et hus fyldt med alle mulige ting jeg aldrig brugte, havde jeg fået nok! Beslutningen var nem at tage – NU skulle der ske noget. Mit liv skulle ændres, og det blev det.

Jeg gik i gang med at ændre mit liv fra en ende af. Under processen blev jeg introduceret til Karen Kingstons bog ”Ryd op i dit rod – med Feng Shui”.

Oprydningsbogen der ændrede mit synspunkt på mine ting

Det var BOGEN – der gav mig svaret på alt det jeg havde søgt. Denne bog introducerede mig til den verden der viste sig at være MIT KALD – oprydning. Fra at gå og gemme på ting som jeg måske skulle bruge engang, ændrede denne bog hele mit tidligere synspunkt til et nyt. Jeg endte med at skille mig af med en masse ting, og jeg har aldrig fortrudt det.

Oprydning viste sig at være nøglen til at finde det liv jeg i virkeligheden ønskede mig, og som åbnede døre til en helt ny verden, jeg aldrig havde drømt om at skulle blive min.

I en lang periode brugte jeg lang tid på at rydde op i mine ting, mine omgivelser og min dagligdag.
Det har været den største gave jeg nogensinde har givet mig selv.

Min vej til et liv med orden

For at lære oprydningsfaget til bunds har jeg bl.a. uddannet mig til Feng Shui konsulent & oprydningskonsulent på ”Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui”, hvor jeg er uddannet af henholdsvis Karin Jensen (dansk Feng Shui ekspert ) og Simon Brown, verdenskendt engelsk Feng Shui ekspert og forfatter fra England.

Desuden er jeg løbende i gang med oprydningskurser mest fra udlandet (bl.a. England, Amerika & Australien), og bruger meget tid på at være up to date med den nyeste og bedste ekspertviden indenfor oprydning og organisering.

Jeg er oprindeligt uddannet Sundhedsservicesekretær og Social- og Sundhedsassistent, og har arbejdet både indenfor det offentlige og det private. Det har givet mig et helt specielt kendskab til mennesker. Vigtigheden i at samarbejde med mange forskellige mennesker fra alle samfundslag, med respekt, empati og åbenhed for det enkelte menneske, er alt afgørende for et trygt og godt samarbejde. Den viden jeg har fra sundhedsverdenen er uvurderlig i mit arbejde med oprydning. Det at kunne sætte sig ind i andre menneskers liv og kunne støtte dem i deres proces det sted hvor den enkelte er, er virkelig spændende.

Min vision med at få Danmark til at rydde op

I 2013 fik jeg en idé der gik ud på at hjælpe danskerne med oprydning gennem en online oprydningskampagne “DANMARK rydder op”. Visionen jeg fik gik ud på at samle Danmark omkring oprydning.  Fire uger med fire forskellige oprydningsopgaver i maj måned. Jeg kontaktede den skønne Marlene fra Q, og hun var helt med på ideen, som løb af stablen i maj 2014.

Fra 2015 kørte jeg kampagnen på min egen hjemmeside og fra 2017 har kampagnen fået sin egen hjemmeside og oprydningsklub. Fra 2018 kommer kampagnen til at køre 2 gange i maj og september, og der kommer hele tiden flere og flere mennesker med. Flere af dem deler deres før og efter billeder i facebookgruppen, hvilket er virkelig inspirerende.

Vil du gerne have styr på din oprydning en gang for alle?

Netop fordi jeg selv har gået vejen med at slippe ting, ufærdige projekter, og alt det der ikke gjorde noget godt for mig, ved jeg at DU også kan gøre det samme. Det handler om nogle teknikker, lidt kreativitet og lidt støtte, og den vil jeg gerne give dig.

Oprydning behøver ikke være så svært, men ligesom alt andet i livet kræver det at man sætter tid af, har viljen til at lære og har gå på mod.
Hvis du gerne vil have min hjælp kan du bestille en oprydningskonsultation eller du kan melde dig ind i min online oprydningsklub, hvor du lærer hvordan du skal håndtere oprydningen på egen hånd.

Her på hjemmesiden kan du også finde en masse artikler og blogindlæg til inspiration der kan hjælpe dig i gang med din oprydningsproces.

Tak fordi du læste med så langt og god fornøjelse med din oprydning.

Kærligst Kamille

 

 

Kamille Sommer kan kontaktes på
kontakt@oprydningskonsulenten.dk eller på tlf.: 23726971

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes