Om Kamille Sommer

 

Det startede med en oprydningsmission…

Jeg hedder Kamille Sommer, er oprindeligt fra Jylland men nu bosat på Sjælland.
Jeg er uddannet oprydningskonsulent, og jeg er vild med at skabe orden i uorden.
Min egen oprydningsmission startede med et skub fra en bog, der inspirerede mig til at få styr på mine ejendele, og slippe de ting jeg aldrig brugte, og i stedet finde ud af hvilke ting der virkelig havde betydning for mig og mit liv.

Vi skal skrue tiden tilbage til 2011, hvor jeg havde nået punktet for hvad jeg gad stå model til.
Det handlede ikke kun om rod i tingene, det handlede helt generelt om at få ryddet op i mit liv.
Derfor startede jeg på den mission der sidenhen blandt andet skulle blive mit levebrød – oprydningsmissionen.

Efter en skilsmisse, stresssymptomer, og et hus fyldt med alle mulige ting jeg aldrig brugte, havde jeg fået nok!
Beslutningen var nem at tage – NU skulle der ske noget. Mit liv skulle ændres, og det blev det.

Jeg gik i gang med at ændre mit liv fra en ende af. Under processen blev jeg introduceret til Karen Kingstons bog ”Ryd op i dit rod – med Feng Shui”.

Ryd op i dit rod

Oprydningsbogen der ændrede mit synspunkt på mine ting

Det var BOGEN – der gav mig svaret på alt det jeg havde søgt. Denne bog introducerede mig til den verden der viste sig at være MIT KALD – oprydning.
Fra at gå og gemme på ting som jeg måske skulle bruge engang, ændrede denne bog hele mit tidligere synspunkt til et nyt.
Jeg endte derfor med at skille mig af med en masse ting, og jeg har aldrig fortrudt det.

Oprydning viste sig at være nøglen til at finde det liv jeg i virkeligheden ønskede mig, og som åbnede døre til en helt ny verden.
En verden jeg aldrig havde drømt om at skulle blive min.

I en lang periode brugte jeg al min fritid på at rydde op i mine ting, mine omgivelser og min dagligdag.
Det har været den største gave, jeg nogensinde har givet mig selv.

Min vej til et liv med orden

For at lære oprydningsfaget til bunds har jeg bl.a. uddannet mig til Feng Shui konsulent & oprydningskonsulent på ”Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui”, hvor jeg er uddannet af henholdsvis Karin Jensen (dansk Feng Shui ekspert ) og Simon Brown, verdenskendt engelsk Feng Shui ekspert og forfatter fra England.

Desuden er jeg løbende i gang med udlandske oprydningskurser både live og online (bl.a.har jeg tillært mig spændende viden fra England, Amerika & Australien), og bruger meget tid på at være up to date med den nyeste og bedste ekspertviden indenfor oprydning og organisering.

Jeg er oprindeligt uddannet Sundhedsservicesekretær og Social- og Sundhedsassistent, og har arbejdet både indenfor det offentlige og det private. Det har givet mig et helt specielt kendskab til mennesker. Vigtigheden i at samarbejde med mange forskellige mennesker fra alle samfundslag, med respekt, empati og åbenhed for det enkelte menneske, er alt afgørende for et trygt og godt samarbejde. Den viden jeg har fra sundhedsverdenen er uvurderlig i mit arbejde med oprydning. Det at kunne sætte sig ind i andre menneskers liv og kunne støtte dem i deres proces det sted hvor den enkelte er, er virkelig spændende. Min faglige viden fra sundhedsverdenen har desuden givet mig en viden om forskellige sygdomme og hvordan jeg bedst muligt kan støtte op den enkelte, hvilket er utrolig vigtigt i mit job som oprydningskonsulent, hvor jeg ofte har klienter der har forskellige fysiske og psykiske udfordringer.

Oprydningsklubben – din genvej til et organiseret liv

Oprydningsklubben så dagens lys 31. august 2017. Jeg havde længe haft en drøm om at kunne hjælpe endnu flere mennesker med hjælp til deres oprydning.
I 2017 gik Susanne Andreasen fra All Web og jeg sammen om at skabe et sted hvis man i trygge rammer kan lære at rydde op i eget tempo. Et sted hvor det er muligt at dele sine udfordringer samt få et fællesskab med andre der er i samme båd, hvis man har lyst.

Oprydningsklubben startede ud som en del af oprydningskampagnen “DANMARK rydder op”, men endte som en selvstændig medlemsklub med masser af spændende temaer, oprydningsopgaver, videoer, arbejdsark og meget andet. 

Oprydningsklubben lukkede 31/12-2021, og i 2022 opstod Kamilles Oprydningsunivers, som jeg har skabt på egen hånd. Her bliver medlemmerne støttet i deres oprydningsproces og lærer oprydningsteknikker, der gør det lettere at få styr på deres ting.

Min vision med at få Danmark til at rydde op

I 2013 fik jeg en idé der gik ud på at hjælpe danskerne med oprydning gennem en online oprydningskampagne “DANMARK rydder op”.
Visionen jeg fik, gik ud på at samle Danmark i fire uger omkring deres egen oprydning.
Fire uger med fire forskellige oprydningsopgaver i maj måned.
Jeg kontaktede den skønne Marlene fra Q, som var helt med på ideen. Den første kampagne løb af stablen i maj 2014.

Fra 2015 kørte jeg kampagnen på min egen hjemmeside og fra 2017 havde kampagnen siden hen sin egen hjemmeside og lidt senere opstod en oprydningsklub .
Siden  2018 kørte kampagnen 2 gange årligt – maj og september i 4 uger af gangen, indtil jeg valgte at stoppe kampagnen i slutningen af 2019.

I stedet har jeg skabt oprydningschallenges, som jeg både laver som kurser og i medlemsklubregi.

Vil du gerne have styr på din oprydning en gang for alle?

Netop fordi jeg selv har gået vejen med at slippe ting, ufærdige projekter, og alt det der ikke gjorde noget godt for mig, ved jeg at DU kan gøre det samme.
Det handler om at lære nogle oprydningsteknikker, få gang i kreativiteten og måske få lidt støtte. Den støtte vil jeg gerne give dig.

Oprydning behøver ikke være så svært. Men ligesom alt andet i livet kræver det at man sætter tid af, har viljen til at lære, og har gå på mod.
Hvis du gerne vil have min hjælp kan du bestille en oprydningskonsultation.
Det er også muligt at melde dig ind i min online oprydningsklub, hvor du lærer hvordan du kan håndtere oprydningen på egen hånd.

Her på hjemmesiden kan du også finde en masse artikler og blogindlæg til inspiration, der kan hjælpe dig i gang med din oprydningsproces.

Tak fordi du læste med så langt og god fornøjelse med din oprydning.

Kærlig hilsen
Kamille Sommer

 

Kamille Sommer kan kontaktes på
kontakt@oprydningskonsulenten.dk eller på tlf.: 23726971