At tage sig sammen til at rydde op kan være lidt op ad bakke engang imellem.
Især hvis du ikke kan overskue hvor du skal starte.
Derfor har jeg lavet en splinterny online oprydningschallenge med 31 lette oprydningsopgaver.
Kurset hedder “Ryd op med Kamille i 31 dage”, og er designet til at hjælpe dig med at rydde op i dit hjem.

31 dages oprydningschallenge

Når du har købt kurset, vil du hver dag i 31 dage få en mail med et link til en oprydningsopgave. Her vil du få adgang til en video ,hvor jeg fortæller dig præcis HVOR du skal rydde op, og HVORDAN du gør det.

Opgaverne er lavet så enkle som muligt, så du kun skal koncentrere dig om at rydde op i en kategori ad gangen. Du behøver ikke bruge mere end 15 minutter ad gangen. Hvis du har rigtig mange ting i en eller flere kategorier, deler du blot opgaven op. Så kan du stille og roligt nå i mål med den enkelte opgave uden at skulle føle sig presset.

Tag kurset i dit eget tempo

Selv om du modtager en ny opgave hver dag i 31 dage, behøver du ikke rydde op hver dag, hvis du ikke har tid eller overskud til det.
Da kurset er dit, efter køb, kan du rydde op i det omfang der passer dig. Det vigtigste er at du committer dig til dig selv og din oprydning, så du ikke blot stopper efter nogle dage, og aldrig kommer videre med din oprydning.

3 ekstra bonusser der støtter dig i din oprydning

Udover de 31 videoer med oprydningsopgaver som du får adgang til løbende gennem måneden, får du med det samme adgang til 3 ekstra bonusser. Disse bonusser vil ligeledes hjælpe dig med din oprydningsproces. Både i forhold til de 31 opgaver, men også i din dagligdag.

Bonusvideo: Sådan bliver du motiveret til at rydde op

Sådan bliver du motiveret til at rydde op

I denne bonusvideo vil du lære forskellige metoder til at motivere dig til at komme i gang med din oprydning. Nogen gange sidder man bare fast, og har brug for enkle oprydningsmetoder. Her vil du lære metoder der er så lette at udføre, at du næsten ikke kan lade være med at gå i gang.
Du får samtidig en motiverende PDF, der hjælper dig til at se på opgaverne på en anden måde.

Worksheet + video: Beslutningsguide – lær hvordan det bliver det lettere at tage beslutninger

 

Beslutningsguide

En grundig oprydning kræver mange beslutninger.
Beslutninger kan være svære at tage stilling til. Derfor ender det måske tit med at du gemmer en masse, du aldrig bruger.

I denne video vil du blive præsenteret  for en beslutningsguide, som jeg har lavet til at hjælpe dig når du rydde op. Beslutningsguiden vil hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål til dig selv. På den måde bliver det lettere for dig, at beslutte hvad der skal beholdes, og hvad der skal videre.

Beslutningsguiden er på 5 sider og kan printes ud.

Bonusvideo: Ryd op med oprydningscirklen og kom i mål med opgaverne

Ryd op med oprydningscirklen

I denne bonusvideo underviser jeg dig i hvad en oprydningscirkel og, hvordan du kan bruge den i din hverdag.
Oprydningscirklen er et rigtigt motiverende værktøj, du kan bruge til at få bund i bunkerne og til at få afsluttet dine projekter.

Få adgang til kurset med det samme

Normalprisen for kurset er 249 kr. Du kan købe kurset lige her.

I hele marts 2022 kan du få adgang til kurset for kun 99 kr., ved at komme med i FB-gruppen “Ryd op med Kamille”, som er et rigtigt inspirerende oprydningsfællesskab.

Bare bank på, så lukker jeg dig ind hurtigst muligt.

Kærligst Kamille