Kan du nikke genkendende til:

Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde, fordi det hele er så uoverskueligt

Stakke med reklamer, blade og aviser, bunker af tøj over det hele, gamle flyttekasser med indhold, et skrivebord der er dækket til med papirer, som BURDE gennemgås fra en ende af.

Ting man falder over, eller slår tæerne imod, fordi de ikke står på en fast plads – i sikkerhed fra dine fødder.

Er du gået i stå med din oprydning?

Det er helt normalt. Hjernen er ikke programmeret til at skulle forholde sig til så mange indtryk på én gang, så det er helt naturligt at man føler sig træt, hver gang man kigger på alle de ting man har stående, og som man BURDE gøre noget ved.

 

jeg ved ikke hvor jeg skal begynde

 

 

 

Professionel hjælp JA TAK

Hvorfor slås med noget alene, som du kan få professionel hjælp til?

Som uddannet oprydningskonsulent, har jeg ekspertisen, overblikket og overskuddet til at hjælpe dig fra rodet til organiseret.

Professionel oprydning er billigere end en ferierejse for hele familien, og udbyttet giver dig og din familie et hjem I vil elske at være i, uden rod. Samtidig får I mere tid til det I har lyst til, nu hvor I ikke længere skal lave ”lynoprydning”, når der kommer gæster.

Ingen mennesker er ens, og folk har brug for forskellige metoder, for at kunne bevare overblikket og motivationen når de rydder op.

Under oprydningskonsultationen får du de oprydningsværktøjer og systemer som passer til din familie, så I undgår at jeres hjem sander til med rod igen.