Disclamer

Vær opmærksom på følgende:

Råd, vejledninger og holdninger der findes på Oprydningskonsulentens hjemmeside

Råd, vejledninger og holdninger er 100 % mine egne. Medmindre det udtrykkeligt står skrevet modtages der IKKE kompensation for anbefalinger mv. jeg kommer med. For at gøre al indholdet så autentisk som muligt, anbefales kun produkter jeg enten selv bruger eller kan stå inde for på anden vis. Fx kan jeg anbefale oprydningsløsninger som jeg ikke bruger, men som jeg har set i andre hjem som fungerer godt, eller jeg kan anbefale oprydnings- eller indretningsprodukter fra virksomheder, hvor produktet sælges med succes.

Informationerne herinde udgør det IKKE for professionel hjælp

Den information du kan finde herinde fx som artikler, blogindlæg og andet skriftligt eller visuelt indhold er ikke tiltænkt som et behandler-klient forhold af nogen slags. Informationerne gør det IKKE ud for at søge professionel hjælp som fx psykologhjælp eller anden form for professionel hjælp.

Dette gælder også al anden information som du kan se eller modtage fra mig fx på de sociale medier, nyhedsbreve m.m.

Du anerkender at:

  • Når du kontakter Oprydningskonsulenten (Kamille Sommer) via de sociale medier eller ved at kommentere på bloggen m.m. at du er indforstået med at de oplysninger du skriver der IKKE er private.
  • Du ved at alle kommentarer eller råd du får fra Kamille Sommer på de sociale medier eller bloggen ikke udgør det for professionel hjælp fx psykologhjælp m.m.
  • Du ved du ikke er garanteret svar. De fleste henvendelser besvares indenfor 1 uge.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefonnummer 23726971 eller mail: kontakt@oprydningskonsulenten.dk hvis du har spørgsmål. Du kan læse mere om mine betingelser og hvordan jeg arbejder på følgende links: Cookie- og privatlivspolitik, Handelsbetingelser, FAQ