Kan du nikke genkendende til:

Det har været min mormors, derfor kan jeg ikke få mig selv til at give den væk

Minder er noget af det der kan gøre oprydningsprocessen rigtig svær at håndtere.

For hvordan giver man slip på mormors gamle perlekæde, som for øvrigt måske slet ikke er ens egen smag? Dette er bare et af de issues mine klienter ofte er oppe imod, og som de har brug for hjælp til.

mormors

Vil du gerne have hjælp til at give slip på nogle af dine arvestykker?

Dårlig samvittighed kan gøre din oprydning tricky, men den behøver ikke være årsag til at du gemmer en masse ting, du i virkeligheden ikke har brug for eller holder af.

Som uddannet oprydningsekspert, kan jeg hjælpe dig med at få styr på din oprydning en gang for alle. Du kan bestille en konsultation ved at trykke på linket nedenunder, eller ved at ringe til mig på tlf.nr.:23726971.