Kan du nikke genkendende til:

Altså, jeg synes godt nok at den er grim, men jeg har haft den siden jeg var barn

Vi har vel alle mere eller mindre nogle ting, vi finder mindre kønne, men som vi ikke nænner at smide ud af sentimentale grunde.

Vi ligger følelser og minder i vores ting, og det kan være hovedårsagen til at vi ikke skiller os af med dem, selvom vi godt ved at vi er vokset fra dem. Tiden har ændret sig, og tingene er blevet erstattet af noget der er nyere og smartere.

 

casette

At gemme på ting, for at huske sin barndom, er en god idé hvis du elsker de ting, og gerne har dem stående fremme, eller af og til finder frem, for at mindes en god tid.

Affektionsværdi skal man ikke kimse af.

De ting du skal være opmærksom på er de ting der er blevet til rod, fordi de ikke længere har en særlig betydning for dig. Du gemmer dem af vane, eller af frygt for engang at fortryde at du kasserede dem.

Et rigtig godt råd til disse ting: Tag et foto af dem.

Du får nøjagtig de samme minder ved at kigge på et foto, som du gør ved at kigge på fysiske ting. Og fotoet fylder langt mindre.

Har du brug for professionel oprydningshjælp, er der masser af hjælp at hente gennem en oprydningskonsultation. Du kan vælge at bestille et bestemt antal timer eller købe pakke løsninger, hvor du kan få det antal timer du har brug for. Der kan altid købes ekstra timer til, hvis du ønsker det, under selve oprydningskonsultationen.