Ryd op og GØR PLADS til det, der virkelig betyder noget

Kamille Sommer

Fast oprydningsskribent på oestrogen.dk

OM KAMILLE SOMMER

Det startede med en oprydningsmission…

Jeg hedder Kamille Sommer, og for år tilbage havde jeg nået punktet for hvad jeg gad stå model til. Det handlede ikke kun om rod i tingene, det handlede helt generelt om at få ryddet op i mit liv, og derfor startede jeg på den mission der sidenhen skulle blive mit levebrød – oprydningsmissionen.

Efter en skilsmisse, seriøse stresssymptomer, og et hus fyldt med alle mulige og umulige ting jeg aldrig brugte, havde jeg fået nok!

Beslutningen var nem at tage – NU skulle der ske noget. Mit liv skulle ændres.

Og det gjorde det.

Jeg gik i gang med at ændre mit liv fra en ende af, og under processen blev jeg introduceret til Karen Kingstons bog ”Ryd op i dit rod – med Feng Shui”.

Det var BOGEN – der gav mig svaret på alt det jeg havde søgt, og den introducerede mig til den verden der viste sig at være MIT KALD – oprydning.

Oprydning viste sig at være nøglen til at finde det liv jeg i virkeligheden ønskede mig, og som åbnede døre til en helt ny verden, jeg aldrig havde drømt om at skulle blive min.

For at lære oprydningsfaget til bunds har jeg bl.a. uddannet mig til Feng Shui konsulent & oprydningskonsulent på ”Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui”, hvor jeg er uddannet af henholdsvis Karin Jensen (dansk Feng Shui ekspert ) og Simon Brown, verdenskendt engelsk Feng Shui ekspert og forfatter fra England.

Desuden er jeg løbende i gang med oprydningskurser også gerne fra udlandet (bl.a. England, Amerika & Australien), og bruger meget tid på at være up to date med den nyeste og bedste ekspertviden indenfor oprydning og organisering.

Jeg er oprindeligt uddannet Sundhedsservicesekretær og Social- og Sundhedsassistent, og har arbejdet både indenfor det offentlige og det private. Det har givet mig et helt specielt kendskab til at komme i mange forskellige hjem, og samarbejde med mange forskellige mennesker, med respekt, empati og åbenhed for det enkelte menneske.

Netop fordi jeg selv har gået vejen med at slippe ting, ufærdige projekter, og alt det der ikke gjorde noget godt for mig, ved jeg at DU også kan gøre det samme. Det handler om nogle teknikker, lidt kreativitet og lidt støtte, og den vil jeg gerne give dig.

Kærligst Kamille

Kamille

Kamille Sommer kan kontaktes på
kontakt@oprydningskonsulenten.dk eller på tlf.: 23726971

Powered by WordPress. Designed by WooThemes